Jong en dynamisch

Piepjong en een karrenvracht aan ervaring: het lijkt een paradox, maar Window Project combineert beide kenmerken wel degelijk op een doordachte manier. Window Project is een spin-off van het bekende aannemingsbedrijf Bouw & Renovatie. Onder impuls van zaakvoerder Gregory Depaepe en met de steun van een enthousiast team, specialiseert het zich sinds 2011 in de productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren. Vanuit de industriezone in Menen bedient het professionele klanten uit West- en Oost-Vlaanderen op een snelle en efficiënte manier.

Hoogwaardige service

Window Project verruimt uw kijk op het leven. Letterlijk. De kwalitatieve ramen, deuren en gevelconstructies die ons bedrijf produceert, zijn fel gegeerd bij diverse professionele klanten. Zowel schrijnwerkers, aannemingsbedrijven, promotoren als architecten genieten van een uiterst professionele bediening.

Window Project is overigens zoveel meer dan alleen maar een productiehuis. Ook voor totaalprojecten ontpoppen wij ons tot een gedroomde partner. Op simpel verzoek staat het ervaren team in voor het volledige plaatje: van opmeten over productie tot aanleveren en  plaatsing. Alles gebeurt met oog voor de kleinste details. Omdat perfectie nu eenmaal onze stijl is.

Snelle leveringen

Het groeipotentieel van Window Project is enorm, maar kwaliteit staat voorop. Daarom hebben wij de intentie om niet de grootste, maar wel de beste te willen zijn. De kleinschalige structuur maakt het mogelijk om kort op de bal te spelen. Door gevat en adequaat te anticiperen bij ieder nieuw project, zijn we in staat om onze materialen snel te bestellen en het order efficiënt te produceren. Daardoor kunnen we altijd korte levertermijnen garanderen. Dankzij die aanpak komt uw planning nooit in het gedrang.

Voorliefde voor moeilijke projecten

Bij Window Project zijn we niet vies van een uitdaging. Daarom nemen we met de glimlach ook moeilijkere opdrachten aan. We zien dit als een unieke kans om onze expertise te bewijzen en de ruim twintig jaar ervaring van onze medewerkers op de meest professionele manier te benutten. Complexe constructies beschouwen we als een opportuniteit om onze stielkennis verder aan te scherpen. Dankzij de geloofwaardigheid die we op een vrij korte termijn al wisten te vergaren, slaagden we erin een uniek referentielijstje op te bouwen.

Modern machinepark

De technische knowhow van ons team is van goudwaarde voor Window Project. Om die stielkennis optimaal tot zijn recht te laten komen, worden onze specialisten in hun expertise gesteund door een modern en erg performant machinepark. De kruisbestuiving tussen menselijk en machinaal kapitaal maakt het mogelijk om aluminium ramen en deuren en gevelconstructies van topkwaliteit te fabriceren. Die producten vormen de basis om totaalprojecten te realiseren met een oerdegelijke service.

Luchtdicht bouwen

In het kader van duurzaamheid, worden ook aan ramen en deuren almaar hogere eisen gesteld. Bij Window Project spelen we perfect in op die trend. De sterke focus op aluminium producten is daar een eerste bewijs van. Onze ramen en deuren beantwoorden ook uitstekend aan de normen inzake thermische waarden en luchtdicht bouwen. Ook toekomstgericht zullen we ons verder blijven concentreren op deze cruciale pijlers van passiefbouw.